Tel.:
Nanjing Health Herb Bio-Tech Co., Ltd
Nanjing Health Herb Bio-Tech Co., Ltd

Gezondheidszorgproducten, additieven voor levensmiddelen, schoonheidsmiddelenadditieven, plastic additieven

Thuis ProductenSupplement Grondstoffen

Van de Vitaminebt L van Lcarnatine van de sportvoeding het Tartraat euro 36687 Duidelijke Oplosbaarheid 82 8

Van de Vitaminebt L van Lcarnatine van de sportvoeding het Tartraat euro 36687 Duidelijke Oplosbaarheid 82 8

 • Van de Vitaminebt L van Lcarnatine van de sportvoeding het Tartraat euro 36687 Duidelijke Oplosbaarheid 82 8
Van de Vitaminebt L van Lcarnatine van de sportvoeding het Tartraat euro 36687 Duidelijke Oplosbaarheid 82 8
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Health Herb
Certificering: USP
Modelnummer: 99%
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 25kgs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25KGS/drum
Levertijd: 7 dagen
Levering vermogen: 50MT/MONTH
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
naam: L-Carnitine-l-tartraat Verschijning: wit poeder
CAS: 36687-82-8 inhoud: 98~102%
Functie: Natuurlijke voeding, sportvoeding Reeks: Carnitine
Hoog licht:

Natriumgluconate Poeder

,

vitaminen grondstoffen

Wij leveren het l-Carnitine-l-Tartraat van Supplement grondstoffen.

 

Gebruik

 

Het l-carnitine-l-tartraat kan voor drugs en gezondheidsproducten, sportendrank, zuigelingsvoedsel en dierenvoer worden gebruikt.

 

Inleiding

 

Moleculaire formule

C18H36N2O12
Molecuulgewicht 472.49
Verpakking In kartontrommel, 25kgs/drum (netto gewicht)
CAS 36687-82-8
Verschijning wit kristal of kristallijn poeder

 

 

Functie

 •  Deficiëntie

Er zijn twee soorten carnitine deficiëntie, primaire en secundaire carnitine deficiëntie. In deze omstandigheden is er een specifieke en wetenschappelijke waarde van carnitine opname. De primaire carnitine deficiëntie is een genetische wanorde van cellulaire het carnitine-vervoerder systeem dat typisch door de leeftijd van vijf met symptomen van cardiomyopathie, skeletachtig-spierzwakheid, en hypoglycemie verschijnt. De secundaire carnitine deficiënties kunnen als resultaat van bepaalde wanorde zoals chronische niermislukking, of in de omstandigheden gebeuren die carnitine absorptie verminderen of zijn afscheiding verhogen, bijvoorbeeld nemend antibiotica, ondervoeding, en slechte absorptie.

 •  Aanvulling

Wat onderzoek is uitgevoerd naar carnitine aanvulling in atleten, gezien zijn rol in vetzuurmetabolisme; nochtans, varieerden de individuele reacties beduidend in de 300 mensen betrokken bij één studie. Carnitine is bestudeerd in diverse cardiometabolic voorwaarden, met een beetje van bewijsmateriaal die naar doeltreffendheid als toevoegsel in hartkwaal en diabetes richten. Nochtans, zijn er ontoereikende proeven om zijn doeltreffendheid te bepalen. Carnitine heeft geen effect bij het verhinderen van mortaliteit verbonden aan cardiovasculaire voorwaarden. Carnitine heeft geen effect op serumlipiden, behalve het mogelijke verminderen van LDL.Carnitine heeft geen effect op de meeste parameters in de ziekte van de eindstadiumnier, nochtans heeft het misschien een effect op c-reactieve proteïne. De gevolgen voor mortaliteit en ziekteresultaat zijn onbekend.

 •  Atletische prestaties

Carnitine verstrekt extra energiebron eerder dan koolhydraatmetabolisme door vetten in energie in cellulair niveau om te zetten die atleten om zich op hun lichaamsvetten als brandstof evenals koolhydraatopname toestaan te baseren. Ook, is de hoeveelheid carnitine in het systeem van een persoon verwant die met de hoeveelheid glycogeen in de spieren wordt gevonden. Zo spier verhindert carnitine het gebruik van glycogeen in de spieren. Met dit glycogeen sparende effect, wordt het een anti-katabole agent wie konden profiteren de atleten van.

 •  Mannelijke onvruchtbaarheid

De carnitine inhoud van rudimentaire vloeistof is direct verwant met spermatelling en motiliteit voorstellen, die dat de samenstelling van waarde zou kunnen zijn in het behandelen van mannelijke onvruchtbaarheid. Verscheidene studies wijzen erop dat carnitine de aanvulling spermakwaliteit kan verbeteren, kunnen de gemelde voordelen op verhoogde mitochondrial vettig-zure oxydatie (meer energie verstrekken voor sperma) en verminderde celdood die in de testikels betrekking hebben.

 

 •  Cardiovasculaire en rand slagaderlijke ziekten

Verscheidene studies hebben de doeltreffendheid van supplementaire carnitine in het beheer van hartischemie (beperking van bloedstroom aan het hart) en rand slagaderlijke ziekte goedgekeurd. In feite, zijn de niveaus van carnitine laag in de ontbrekende hartspier, zouden de supplementaire bedragen de toxische effecten van vrije vetzuren kunnen tegengaan en koolhydraatmetabolisme verbeteren. Carnitine heeft anti-ischemische eigenschappen wanneer mondeling en door injectie gegeven gehad.

 •  Atherosclerose

Een belangrijke interactie tussen dieet en intestinale microbiome brengt in spel extra metabolische factoren die atherosclerose voorbij dieetcholesterol verergeren. Dit kan helpen om sommige voordelen van het Mediterrane dieet te verklaren. Groep van Hazen van de Kliniek van Cleveland rapporteerde dat carnitine van dierlijk vlees (vier keer zo veel in rood vlees zoals bij vissen of kip), evenals phosphatidylcholine van eierdooier, door intestinale bacteriën in trimethylamine wordt omgezet (de samenstelling die uremic adem om vis veroorzaakt te ruiken). De trimethylamine is geoxydeerd in de lever aan trimethylamine n-Oxyde (TMAO), dat atherosclerose in dierlijke modellen veroorzaakt. De patiënten in het hoogste kwartiel van TMAO hadden een 2,5 vouwenverhoging van het risico van 3 jaar van slag, dood, of myocardiaal infarct.

Een hoofdthema is dat de veganisten die l-Carnitine verbruikten geen TMAO produceerden omdat zij niet de intestinale bacteriën hadden die TMA van carnitine produceren.

 •  Kanker

Chemotherapie en van de stralingsbehandeling de nadelige gevolgen zoals moeheid, stemmings en slaapstoringen, zijn gemeenschappelijk in kankerpatiënten. Een deficiëntie in carnitine kan ook voorkomen, werden sommige studies gedaan op kankerpatiënten met deficiëntie van carnitine. Carnitine de aanvulling heeft normale die bloedniveaus van carnitine, verhoging in stemming en slaap getoond, en het verlichten van de moeheid door chemotherapie wordt veroorzaakt. Carnitine kan in sommige behandelingen van de kankerchemotherapie worden uitgeput. Er is zwak bewijsmateriaal van klinische proeven dat carnitine de aanvulling voordelig kan zijn in het behandelen van kanker anorexie-cachexie syndroom.

 •  Diabetes mellitus type - 2

Type - diabetes 2 die door insulineweerstand wordt gemerkt kan met een tekort in vetzuuroxydatie in spier worden geassocieerd. Verscheidene studies suggereren dat carnitine de aanvulling een gunstig effect op glucosegebruik en diabetesneuropathie verminderen kan. Nochtans kan carnitine algemeen cardio-metabolisch risico ook verhogen.

 •  AIDS en HIV

Over het algemeen accumuleren HIV besmette patiënten vet op sommige gebied van het lichaam en verliezen vet op andere gebieden, naast het hebben van hoge bloedniveaus van vetten (hyperlipidemia) en insulineweerstand die lipdystrophy syndroom genoemd geworden is. Dit syndroom veroorzaakt een deficiëntie in L-carnitine die tekorten in vet metabolisme in mitochondria veroorzaakt. De aanvulling met carnitine in HIV-Besmette individuen kan de dood van lymfocyten vertragen, neuropathie verminderen en gunstig de niveaus van het bloedlipide beïnvloeden.

 •  Eindstadium nierziekte en Hemodialyse

De nieren dragen tot algemene homeostase in het lichaam, met inbegrip van carnitine niveaus bij. In het geval van nierstoornis, kan de urineverwijdering van carnitine stijgen, endogene synthese, en slechte voeding die als resultaat van ziekte-veroorzaakte anorexie in carnitine deficiëntie resulteren verminderen. Carnitine de bloedniveaus en de spieropslag kunnen zeer laag worden, wat tot bloedarmoede kan bijdragen, spierzwakheid, moeheid, veranderden niveaus van bloedvetten, en hartwanorde. Sommige studies hebben aangetoond dat de aanvulling van hoge dosissen (vaak) ingespoten l-Carnitine in bloedarmoedebeheer kan helpen.

 

Specificatie

 

Punt Details
Identificatie IRL of nuclear magnetic resonance
Verschijning wit kristal of kristallijn poeder
Specifieke omwenteling -9.5~-11.0 (10%-waterige oplossing)
pH-waarde 3.0~4.5 (5%-waterige oplossing)
Vochtigheid ≤0.5%
Residu op ontsteking ≤0.5%
Oplosbaarheid ontruim
Heavy metal ≤10ppm
Arsenicum ≤2ppm
L-Carnitine Basis 67.2~69.2%
L (+) - Wijnsteenzuur 30.8~32.8%
Chloride ≤0.4%
Analyse 100±2%

 

 

Van de Vitaminebt L van Lcarnatine van de sportvoeding het Tartraat euro 36687 Duidelijke Oplosbaarheid 82 8 0

 

Contactgegevens
Nanjing Health Herb Bio-Tech Co., Ltd

Contactpersoon: Pan Lin

Tel.: 86-25-83310216

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Nanjing Health Herb Bio-Tech Co., Ltd
Room1103, 5 die, No.118, NanTong-Straat, Nanjing China bouwen
Tel.:86-25-83310216-86638485
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Supplement Grondstoffen Leverancier. © 2018 - 2021 supplementrawmaterials.com. All Rights Reserved.